CD Heerlijk Leven ... PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Marius   
Sunday, 15 June 2008

 Trudy Schambergen neemt CD op voor Les Marionnettes:

CD ‘Heerlijk Leven'

cd heerlijk leven

Trudy Schambergen zingt op deze cd zeven liederen van Mercedes Sosa – door haar in het Nederlands vertaald. Don Binnendijk en Leon Frijns tekenen voor de arrangementen op deze cd.

De muziek en de teksten die Mercedes Sosa vertolkt, dragen verder dan alleen Latijns Amerika: ze zijn universeel en raken het hart van de mens. Ze vertellen over het verlangen naar vrijheid en liefde.
De opbrengst van deze cd komt geheel ten goede aan het schooltje van Mama Elisabeth te Kameroen.

Mama Elisabeth is een vrouw van 60 jaar, die haar hele leven in dienst stelt van kinderen. Al vele jaren vangt zij kinderen op in haar huis, ook nadat haar man op jonge leeftijd stierf. Van het beetje gespaarde geld bouwde ze zelf een schooltje. Ook haar pensioen gaat voor een groot deel naar dit schooltje.

Haar grote wens is de aanschaf van een busje om de kinderen die ver naar school moeten lopen, te kunnen halen en brengen. Verder wil ze graag een stichting in het leven roepen om kinderen die dat niet kunnen betalen, door te laten studeren.

Door deze cd te kopen draagt u bij aan het schooltje van Mama Elisabeth.

De cd is te bestellen via: \n Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

CD ‘Heerlijk leven’            
Zang: Trudy Schambergen
Piano: Don Binnendijk
Gitaar: Leon Frijns

Gewijzigd op ( Saturday, 13 June 2009 )
 
< Vorige